Kira ja Olli SEP-päivillä

Suomen Eläinlääkäripraktikot ry järjesti koulutuspäivät Naantalissa 17.-18.3.                   

Hyvinkään Hevossairaalan Olli Mäkelä ja Kira Kanerva olivat koulutuksessa hakemassa lisäoppia kilpahevosten hoidosta ja lääkinnästä sekä ylempien hengitysteiden ongelmista.

 

Näin alkuvuodesta on jokaisen kilpailijan ja hevosenomistajan hyvä kerrata lääkityssäännöt sekä tarkistaa mahdolliset uudet sääntömuutokset.

Ratsut: http://inside.fei.org/fei/cleansport/horses

Ratsut: http://www.ratsastus.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/ratsastajainliitto/embeds/ratsastajainliittowwwstructure/231273_KS_I_2018_muokattu12032018.pdf

Ravurit: http://www.hippos.fi/raviurheilu/ravihevonen/ravihevosen_hyvinvointiohjelma/ravihevosen_laakinta/laakintaohje

 

PÄIVYSTYS

Tänään se alkaa, nimittäin Hyvinkään Hevossairaalan kiertävä päivystys. Jatkossa hoidamme akuutteja potilastapauksia suoraan kotitallilla keski-uudenmaan alueella päivystysaikana.

Erikseen sovittaessa hevonen voidaan tutkia ja hoitaa sairaalalla ja kotiuttaa tutkimusten jälkeen. Päivystysaluetta ovat ainakin Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan hoidamme myös kauempana olevia potilaita esim. Riihimäen, Mäntsälän, Lopen ja Hausjärven alueella. 

Tavoitatte meidät vuorokauden ympäri tutusta numerosta 0600- 182 81.

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!